Αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία

Δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης για τον ποιητή Νίκο Καββαδία. Στο πρώτο μέρος ο Μήτσος Κασόλας παρουσίασε το βιβλίο του «Νίκος Καββαδίας: Γυναίκα - Θάλασσα - Ζωή». Στο δεύτερο μέρος ακούστηκαν μελοποιημένα ποιήματα του Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου («Σταυρός του Νότου» και «Γραμμές των οριζόντων») από φοιτητές του Τμήματος Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής. Την μουσική διεύθυνση είχε ο Απόστολος Τσαρδάκας.

AfisaKavadiaTeliki AfisaKavadiaVerso100a

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2005 στην αίθουσα «Διώνη» στην Άρτα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Φίλοι του Βιβλίου» Άρτας.

 
Magnus Eroticus

Δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της παράστασης «Magnus Eroticus. Ερωτική ποίηση του Γιάννη Δάλλα», την οποία επιμελήθηκε το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής. Καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος πλαισίωσαν τον ποιητή ο οποίος διάβασε ποιήματά του.

afisa MEexo afisa MEeso DALLAS 1 DALLAS 3

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου 2008 στην αίθουσα «Διώνη» στην Άρτα με την συνδρομή του Συλλόγου «Φίλοι του Βιβλίου». 

 
Λόγια μουσική της Ανατολής

Δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα των τριών παραστάσεων «Λόγια μουσικής της Ανατολής», την οποία επιμελήθηκε το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής.

mprosta eso1 eso2 piso LOGIA TLPM

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 3-5 Ιουνίου 2005 στην Άρτα, την Πρέβεζα και τα Ιωάννινα αντίστοιχα.

 
Ανατολικό Αιγαίο, λόγιο και λαϊκό

Δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα του σεμιναρίου και της παράστασης «Ανατολικό Αιγαίο, λόγιο και λαϊκό. Από την Άρτα στη Λέσβο και πάλι πίσω», την οποία επιμελήθηκε το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής με τη συνεργασία του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

 LESBOS LESBOS Ba LESBOS B1 LESBOS B2 LESBOS B3

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο studio Λήδρα στην Αθήνα το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2010. 

 
Συναυλία για τον Μάρκο Βαμβακάρη

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης για τον Μάρκο Βαμβακάρη, την οποία επιμελήθηκε το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής για λογαριασμό του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ερμούπολης. Η παράσταση εντάχθηκε στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του νησιού για το 2007 και υλοποιήθηκε με την ευγενική στήριξη του ΤΕΙ Ηπείρου.

TLPM Syros

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μιαούλη στην γενέτειρα του Μάρκου Ερμούπολη, στις 8 Ιουλίου 2007 και ώρα 21.30. 

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2
ΕλληνικάEnglish