News
Πρόσκληση φοιτητών ΤΕΙ Ηπείρου για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ στο εξωτερικό -Erasmus+ (2018-19)
31 July 2018

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση (placement) σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επιχειρήσεις, κέντρα κατάρτισης, ερευνητικά κέντρα ή άλλους φορείς/οργανισμούς του εξωτερικού, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπτυχιακοί φοιτητές, μεταπτυχιακοί φοιτητές καθώς και πρόσφατα απόφοιτοι. Οι απόφοιτοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση το διάστημα που διατηρούν τη φοιτητική τους ιδιότητα (πριν την απονομή του τίτλου του αντίστοιχου κύκλου σπουδών) και η μετακίνησή τους θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τη λήξη του πρώτου έτους από την αποφοίτησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
27 July 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ (ΑΠΟ ΤΟ 9ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

(Αποκατάσταση προβλήματος στη διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων)

Ανακοινώνεται ότι μετά την αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στη διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων (βλ.σχετική αναρτημένη ανακοίνωση της 25ης Ιουλίου 2017 στην κεντρική ιστοσελίδα του Ιδρύματος), οι επί πτυχίω φοιτητέςτων Τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου από 1ης μέχρι 31 Αυγούστου 2018 έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά μέσω της δικτυακής πύλης του Πληροφοριακού Συστήματος του φοιτητολογίου (gmweb.teiep.gr) όλα τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, ακόμη κι αν δεν τα δήλωσαν το τρέχον (2017-2018) ακαδημαϊκό έτος, αρκεί να τα δηλώσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου και να τα έχουν δηλώσει και παρακολουθήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Επισημαίνεται ότι όσοι φοιτητές από τις 17/7/2018 έως τις 25/7/2018 κατά λάθος διέγραψαν κάποιο μάθημα ή βαθμό, καλούνται να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it με το όνομα χρήστη, το μάθημα και το βαθμό που διέγραψαν, ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος και η επαναφορά των μαθημάτων στην καρτέλα τους. 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
25 July 2018

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ (ΑΠΟ ΤΟ 9ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

(Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί συνέχεια της με ημερομηνία 17/7/2018 αναρτημένης ανακοίνωσης για τους επί πτυχίω φοιτητές στην κεντρική ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου)

Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στη διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων μέσω της δικτυακής πύλης του Πληροφοριακού Συστήματος του φοιτητολογίου (gmweb.teiep.gr) από τους επί πτυχίω φοιτητές των Τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου διακόπτεται από σήμερα, 25/7/2018, η παροχή της ως άνω δυνατότητας μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος, οπότε και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
17 July 2018

Σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (αρ.συνεδρίασης: 20/10.07.2018) που αφορά στο 3ο θέμα: «Παροχή δυνατότητας εξέτασης των επί πτυχίω φοιτητών σε όλα τα μαθήματα κατά την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018» οι επί πτυχίω φοιτητές (από το 9ο εξάμηνο σπουδών και άνω) έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα τα οποία έχουν δηλώσει και παρακολουθήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ακόμη κι αν δεν τα δήλωσαν το τρέχον (2017-2018) ακαδημαϊκό έτος, αρκεί να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους κατά το χρονικό διάστημα από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου 2018 μέσω της δικτυακής πύλης του Πληροφοριακού Συστήματος του φοιτητολογίου (gmweb.teiep.gr)

για το Πρακτικό της Συγκλήτου pdfπατήστε εδώ

 
Προκήρυξη θέσεων για την παρακολούθηση του Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων
03 July 2018

Προκήρυξη θέσεων για την παρακολούθηση του Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων με θέμα: Τα πανηγύρια μας. Οι καιροί αλλάζουν, τα πανηγύρια μένουν (26 (Κυριακή)- 31 Αυγούστου (Παρασκευή) 2018, Συρράκο Δήμου Βορείων Τζουμέρκων). Κόστος συμμετοχής 120 € (Στα οποία περιλαμβάνονται τα έξοδα διαμονής και διατροφής). Θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μόνο φοιτητών άνω του 6ου εξαμήνου.

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 
ΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018-2019
15 June 2018

pdfΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018-2019

 
ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ - ΕΝΤΥΠΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
20 April 2018

docxΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

pdfΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ

rtfΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 rtfΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 rtfΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΗΣ

rtfΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

rtfΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

docΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

docΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

rtfΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΟΥ

docxΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ERASMUS

 

 

 
ERASMUS - ΠΑΡΑΤΑΣΗ της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
20 March 2018

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί ΠΑΡΑΤΑΣΗ της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος-  Κινητικότητα φοιτητών για ΣΠΟΥΔΕΣ στο εξωτερικό μέσω του Προγράμματος ERASMUS+, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, και τα απαραίτητα συνοδευτικά αρχεία, στην ιστοσελίδα (http://erasmus.teiep.gr) και το facebook https://www.facebook.com/Erasmus-Office-TEI-of-Epirus-1378753699050818/ του Γραφείου Erasmus. 
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους σε έντυπη ή/και ηλεκτρονική μορφή έως την Παρασκευή 23/03/2018

 
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ
24 January 2018

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

pdfΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

 
ΕΝΑΡΞΗ - ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018
08 January 2018

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

pdfΕΝΑΡΞΗ-ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ 2017-2018

 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ
03 November 2017

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

pdfΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

docΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

docΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 1

docΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 2

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2
ΕλληνικάEnglish