Διαδικασία πρακτικής άσκησης με βάση τον κανονισμό του Ιδρύματος

Διαδικασία πρακτικής άσκησης 

Αίτηση Πρακτικής Άσκησης

 1. Για να κάνετε αίτηση για Πρακτική άσκηση:

-     Στείλτε email, από το προσωπικό σας λογαριασμό email, στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it για να σας αποσταλλούν εντός 24-ώρου κωδικοί πρόσβασης (username και password) για login στο δικτυακό τόπο dasta.teiep.gr

-     Το  email θα πρέπει να έχει θέμα το ονοματεπώνυμό σας και να γράφει στο περιεχόμενό του:

«Είμαι φοιτητής/τρια του Τμήματος Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής, με Αριθμό Μητρώου ……,  και επιθυμώ να λάβω κωδικούς πρόσβασης στο ΠΛΗ.ΣΥ της ΔΑΣΤΑ».

 1. Επισκεφτείτε το dasta.teiep.gr, κάντε login με τους κωδικούς που θα λάβετε και συμπληρώστε με τη σειρά που ακολουθεί:
 2. Το προφίλ Χρήστη (το e-mail που δηλώνετε θα χρησιμοποιείται σε ΟΛΗ τη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης). Μπορείτε να αλλάξετε το password με όποιο επιθυμείτε.
 3. Τα προσωπικά δεδομένα.
 4. Την αίτηση για Πρακτική Άσκηση (Υποβολή Αίτησης)

Πρόοδος αίτησης

 1. Μετά την έγκριση της αίτησης θα λάβετε email για να επικοινωνήσετε με το γραφείο Πρακτικής Άσκησης σχετικά με την επιχείρηση στην οποία θα απασχοληθείτε.
 2. Θα ειδοποιηθείτε στη συνέχεια (μετά τη βεβαίωση τοποθέτησης (Ε04) από τη Γραμματεία για την υπογραφή της σύμβασής σας.

Κατά τη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης

 1. Μετά την υπογραφή της σύμβασης και εντός ενός μήνα από την έναρξη της Πρακτικής Άσκησης θα επιβεβαιώσετε το Προσωπικό Πλάνο μετά από σχετικό email που θα λάβετε από την επιλογή «Λειτουργίες».
 2. ΚΑΘΕ εβδομάδα συμπληρώνετε υποχρεωτικά το ηλεκτρονικό βιβλίο Πρακτικής Άσκησης.

Στην πρώτη καταχώρηση που θα κάνετε θα σας ζητηθεί υποχρεωτικά νε συμπληρώσετε εντός 2 εβδομάδων

 1. ΑΜΚΑ
 2. ΑΜΙΚΑ
 3. Αρ. Λογ Τραπέζας Πειραιώς
 4. ΑΦΜ
 5. ΔΟΥ
 6. Στο μέσο της περιόδου Πρακτικής Άσκησης συμπληρώνετε την ενδιάμεση έκθεση προόδου (Πρέπει να συμπληρωθεί μεταξύ 3ου και 4ου μήνα Πρακτικής Άσκησης λαμβάνοντας ως έναρξη την ημερομηνία που αναφέρεται στη σύμβαση).
 7.  Στο τέλος της περιόδου Πρακτικής Άσκησης συμπληρώνετε την τελική έκθεση προόδου (Μπορεί να συμπληρωθεί έως και 1 μήνα μετά τη λήξη της Πρακτικής).

Ολοκλήρωση Πρακτικής Άσκησης

Για οδηγίες σχετικά με τις υποχρεώσεις σας μετά την ολοκλήρωση της Πρακτικής σας Άσκησης επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Τμήματος.

 
ΕλληνικάEnglish