ΈΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-20 (classweb)

Οι δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-20 ξεκινούν από την Παρασκευή 03/04/2020 έως και την Κυριακή 12/4/2020.

Η σελίδα που γίνονται οι δηλώσεις είναι : https://classweb.uoi.gr

Πρώτα θα δηλώνονται όλα τα μαθήματα μικρότερων εξαμήνων απο το τυπικό εξάμηνο του φοιτητή που δεν έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς και μετά τα μαθήματα του τυπικού εξαμήνου.

Για τους μεγαλύτερους του 8ου εξαμήνου δηλώνονται τα μαθήματα χωρίς αυτή την υποχρέωση.

Σημειώσεις:

1) Οι δηλώσεις μαθημάτων των πρωτοετών φοιτητών για το εαρινό εξάμηνο θα γίνει από τους ίδιους τους φοιτητές και όχι από την Γραμματεία. 

2) Οι μουσικές δεξιότητες και τα μουσικά σύνολα του χειμερινού εξαμήνου δηλώνονται και στο εαρινό εξάμηνο εφόσον δεν υπήρξε προηγούμενη επιτυχή εξέταση. (Δεν θα υπάρξει ξανά εξέταση τον Σεπτέμβριο για Δεξιότητες και Σύνολα)

Οι φοιτητές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να κάνουν στο τέλος οριστικοποίηση της δήλωσής τους. Σε περίπτωση που την επεξεργαστούν και δεν την οριστικοποιήσουν θα πρέπει πριν από τις 12/04/2020 να την βρούν στην επεξεργασία και να κάνουν την οριστική υποβολή της. Εάν δεν τους αφήνει να κάνουν οριστική υποβολή και του γράφει από πάνω Χ - δεν ισχύουν οι κανόνες, πιθανότατα αφήνουν κάποιο μάθημα από παλαιοτερο εξάμηνο αδήλωτο οπότε δεν τους προχωράει στην οριστικη υποβολή.  Επίσης τα μαθήματα της δήλωσης δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 50 ώρες (για τους φοιτητές που παρακολουθούν τα παλαιά προγράμματα σπουδών, δηλαδή του πρώην Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής). Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να δηλώσουν έως εννέα (9) μαθήματα (συμπεριλαμβανομένης της ξένης γλώσσας), σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα σπουδών.

Δεν δηλώνονται μαθήματα πέραν του τυπικού εξαμήνου.  

Παρακαλούμε να δώσετε την ανάλογη προσοχή. 

 
ΕλληνικάEnglish